Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) is een begrip wat steeds belangrijker wordt voor bedrijven. Wij vinden WMO erg belangrijk en doen ons best om een zo maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Winselaar Steigers B.V. en de andere bedrijven binnen de Winselaar Groep zijn actief bezig om de maatschappij te ondersteunen. Dit doen wij op verschillende manieren, namelijk:

  • Stages en leer-werktrajecten: Winselaar Steigers B.V. is een SBB-gecertificeerde instelling. Wij mogen stagiaires van de opleidingen ‘Assistant Business Services’, ‘Uitvoerder Bouw & Infra’ & ‘Uitvoerder Gespecialiseerde Aannemerij’ een stageplaats bieden. Dat doen we ook met plezier! Stuur hiervoor een e-mail naar: dylan@winselaarsteigers.nl
  • Financiële sponsoring: Winselaar Steigers B.V. is trotse partner van verschillende verenigingen en evenementen in Almelo. Zo zijn wij trotse hoofdsponsor van de Almelose Ruiterdagen en ondersteunen wij verschillende voetbalclubs in Almelo!
  • Natura sponsoring: naast financiële sponsoring sponsort Winselaar Steigers B.V. ook diverse materialen aan scholen, verenigingen en evenementen. Pure noaberschap noemen wij dat!
  • Bedrijfsbezoeken: Winselaar Steigers B.V. opent haar deuren graag voor anderen. Wij doen actief mee om de bouw en transport aantrekkelijker te maken. Wij brengen onze kennis ook graag over.