Over Ons

Henry Winselaar is al vanaf maart 1989 werkzaam in de steigerbouw. Na gewerkt te hebben bij verschillende steigerbouw bedrijven in Nederland is hij op 9 september 2013 voor zich zelf begonnen als Winselaar Steigers. Van 9 september 2013 tot begin 2016 was hij een ZZP’er. Sinds begin 2016 is Winselaar Steigers erg veranderd, het concern werd een besloten vennootschap onder de naam Winselaar Steigers B.V. Vanaf dat moment is ook Monique Winselaar in het bedrijf gekomen, haar kerntaken liggen vooral op het administratieve vlak. De expertise die Henry al die jaren heeft opgebouwd is terug te zien in onze werken. Winselaar Steigers B.V. is in het bezit van een kantoor, materiaal en personeel. Op deze wijze zijn wij altijd bereikbaar voor onze klanten. Onze klanten hebben we altijd bediend vanuit ons kantoor in Enter, vanaf juli 2018 is het gehele bedrijf verhuisd naar Almelo. De nieuwe locatie in Almelo bied meer ruimte voor uitbreiding en helpt daardoor mee om de kwaliteit hoog te houden.

Trots zijn wij dat wij in 2018 het 5-jarig bestaan mochten vieren van het concern Winselaar Steigers. Ook was deze gelegenheid een mooi moment om terug te kijken en verder te kijken naar de toekomst.

Onze kernwaarden liggen op veiligheid, kwaliteit, professionaliteit, klantvriendelijkheid en flexibiliteit. Intensief contact met de klant is voor ons belangrijk, op deze manier gaan we samen met de klant voor het beste resultaat. Ons streven is ook om te werken volgens alle richtlijnen die gelden in de steigerbouw, in de praktijk betekend dat wij ons veel bezig houden met veilig te werken en volgens de richtlijnen van de arbo. Vanaf december 2018 is Winselaar Steigers B.V. VCA* gecertificeerd.

Naast veel werkzaamheden in Nederland is Winselaar Steigers B.V. ook al de grens over gegaan met werken in België en Duitsland. Onze locatie bevind zich in niet ver van de Duitse grens, daarom zijn wij ook uw aanspreekpunt voor buiten de grens.

Winselaar Steigers B.V. is gespecialiseerd in de nieuwbouw, verbouw, renovatie en industrie steigerbouw. Via het kopje ‘projecten’ krijgt u een sfeerimpressie van een aantal werken die wij graag in de spotlight willen zetten, zoals u daar ziet zijn er veel mogelijkheden met steigerwerk. Naast de montage en demontage kunnen wij u uitgebreid informeren, wij geven u altijd een vrijblijvend advies. Tevens kunnen wij de steiger laten sealen, zodat u geen last heeft van regen of wind. Naast het steigerwerk verhuren wij ook verschillende soorten (bouw)liften, deze zijn allemaal gekeurd volgens strenge richtlijnen en door een speciaal bedrijf.

Tenslotte zijn wij gespecialiseerd in het inkopen en verkopen van verschillende soorten steigermateriaal. Wij kunnen u hier uitgebreid voor informeren.

Mocht u graag meer weten, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ook kunt u langskomen bij ons kantoor aan de Ambachtstraat 20a te Almelo, hiervoor kunt u het beste een afspraak met ons maken.
P1160972_LI