Evenementen

Bij steigers denkt u vaak aan steigers voor de bouw en/of renovatie van gebouwen, maar wist u ook dat steigers worden gebruikt in de evenementensector? Onze steigers worden ook veelzijdig gebruikt bij evenementen. Wij kunnen onder andere licht- en geluidsmasten bouwen en deze sealen, daarnaast hebben wij menig ervaring met het bouwen van cameratorens voor bijvoorbeeld sportevenementen of festivals. Ook hebben wij ervaring met steigerbruggen over bijvoorbeeld een parcours heen.

De richtlijnen en (spel)regels in evenementensteigerbouw zijn vaak anders dan in de reguliere steigerbouw, hierbij kunt u denken aan berekeningen. Winselaar Steigers B.V. werkt samen met gespecialiseerde bedrijven die steigerberekeningen maken.

Winselaar Steigers B.V. draagt de paardensport in Almelo een warm hart toe. In 2017 hebben wij een permanent steigerframe gebouwd op het Twents Hippisch Centrum Almelo, zo kunnen zei tijdens de Almelose Ruiterdagen een groot spandoek ophangen.

Bij het Luttenbergsfeest leveren en monteren wij een steiger als buikschuifbaan.

Bent u organisator van een evenement en denkt u dat u een steiger nodig heeft op uw evenement? Neem dan snel contact met ons op, in overleg is er meer mogelijk dan u denkt.Voor de vergunning moet alle nodige informatie natuurlijk compleet zijn van de steiger, in overleg met u kunnen wij de berekeningen van de steiger (laten) maken.  Mocht een steiger geen optie zijn, dan kunnen wij u meestal helpen aan een andere optie.

Winselaar Steigers B.V. heeft een aantal bedrijven waar het  mee samenwerkt, zoals AL-Verlichting uit Almelo, zij beschikken over de ervaring en expertise om uw bedrijf/terrein het meest efficiënt te verlichten. Via deze linkt komt u op de website van AL-Verlichting.