Liften

Winselaar Steigers B.V. werkt graag mee aan een totaal plaatje. Daarnaast vinden wij ergonomisch en efficiënt werken erg belangrijk, daarom bieden wij naast onze opdrachtgevers ook andere bedrijven/particulieren de mogelijkheid om een (bouw)lift bij ons te huren. Onze liften worden jaarlijks door een gespecialiseerd bedrijf grondig gekeurd en voorzien van de veiligheidspapieren (certificaat/stikker). Om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen regelen wij het transport, montage, demontage en transport terug van onze (bouw)liften.

Momenteel beschikken wij over diverse liften, namelijk:

  • AT50’s Dit type bouwlift is voornamelijk voor de grotere en hogere projecten. De lift kan tot ongeveer 10,5 meter vrij staan. Het grote voordeel hiervan is dat je geen problemen hebt met het verankeren op projecten waar dit moeilijk/onmogelijk is.
  • Kantelliften Deze zijn ideaal voor de kleinere projecten als de grotere projecten. De lift wordt gebruikt om materialen naar de verschillende verdiepingen te brengen. De lift heeft een stabiel rustpunt en is daarom aanzienlijk veilig met het opstellen en neerlaten.
  • Verhuis(pannen)lift Voor de kleinere projecten is dit type ideaal. Naast bouwprojecten is deze ook ideaal voor verhuizingen. Doordat de lift makkelijk te vervoeren is hoeft er geen vrachtwagen aan de pas te komen. 

Geen idee wat voor uw project de beste optie is? Neem dan contact met ons op, zie onze contactpagina. We nemen dan spoedig contact met u op.

  • Kantellift